The Singapore sling

 Το κλασικό κοκτέιλ μπήκε σε ποτήρι για πρώτη φορά -πού αλλού;- στη Σιγκαπούρη. Οι περισσότεροι συμφωνούν πως το εμπνεύστηκε ένας Κινέζος bartender ονόματι Νγιαμ Τονγκ Μπόον στο Raffles Hotel Long Bar της Σιγκαπούρης κάπου ανάμεσα στο 1910 και το 1915. Στο κοκτέιλ πρωταγωνιστεί ένα μείγμα από τζιν, τσέρι μπράντι, βενεδικτίνη, Cointreau και ανγκοστούρα, που ακολουθείται από ένα γευστικό τελείωμα από σιρόπι γρεναδίνης, χυμό ανανά και λάιμ. Η συνταγή του τροποποιήθηκε στα μέσα του 20ού αιώνα από τον ανιψιό του δημιουργού. Σήμερα προσφέρεται κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων της Singapore Airlines.