Τάσος Τσιλίκουνας

Μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας «Your Bartender» παρέχουμε μια σοβαρή και επαγγελματική υπηρεσία όσων αφορά το Bar Catering το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής.

Όσοι θελήσουν να εμπιστευτούν το μεράκι και την αγάπη μου γι’ αυτή τη δουλειά, θα ανακαλύψουν νέες γευστικές εμπειρίες, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος μου , μου ζήτησε να τον βοηθήσω να διοργανώσει το πάρτυ γενεθλίων του. Τότε ανακάλυψα ότι ήμουν γεννημένος γι ‘αυτό. Πίσω από το Bar ένιωσα ότι βρίσκομαι στο φυσικό μου χώρο. Το πάρτυ του φίλου μου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολλοί ήταν αυτοί που μου πρότειναν να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Έτσι γεννήθηκε η εταιρεία YOUR BARTENDER (Ο δικός σου bartender).

Μετά την ιστορική αναδρομή και μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Λατρεύω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων που ανθίζουν από τη χαρά της συμμετοχής και της διασκέδασης. Ολοκληρώνομαι ως επαγγελματίας γιατί έχω το μερίδιό  μου στη γέννηση αυτής της χαράς. Νιώθω υπέροχα όταν η διάθεσή μου να προσφέρω επιβεβαιώνεται με την αποδοχή και την αγάπη πολλών άγνωστων σε μένα ανθρώπων.

Σας περιμένω λοιπόν όλους να γνωριστούμε, να ζήσουμε συγκινήσεις και στιγμές που θα δημιουργήσουν το δέντρο των αναμνήσεών μας.

 

Με αληθινά αισθήματα

 

Τάσος Τσιλίκουνας

 

                                undefined